Samen lezen, samen bewegen

Het leesspel

Wil jij het leesniveau van jouw kind ook laten groeien?
Bestel dan nu het leesspel ''Samen lezen, samen bewegen!''

Het leesspel bestel je door:
1. Op onderstaande link te klikken; 
2. Je gegevens versturen via de mail 
3. Juf Laura neemt contact met jou op om het spel te betalen + versturen

Samen lezen, samen bewegen

Hét spel om het leesniveau omhoog te krijgen! Samen lezen, samen bewegen is een leuk, leerzaam en bewegelijk bordspel om te oefenen met lezen. Dit spel kun je spelen met 2 tot 6 spelers. Zowel jong als oud! Iedereen neemt zijn eigen leesboek erbij, zodat je het allemaal op je eigen niveau speelt. Rol met de dobbelsteen en verplaats je pion over het bord. Gedurende de route kom je gele vakjes tegen. Kom je op een geel vakje, dan pak je een opdrachten kaartje. Hierop staan opdrachten die variëren van lezen tot bewegen. Een makkelijke manier om bewegend je leesniveau omhoog te tillen! Ben jij als eerste bij het einde van het spel? 

Het blijft nooit bij 1 spel....

Afmeting

Bord: 29,5 x 42 x 0,2 

Productdetails 

Het spel bestaat uit onderstaande onderdelen: 

  • 6 pionnen 
  • 1 speelbord 
  • 97 opdrachten kaarten
  • 1 dobbelsteen 
  • spelregels 

Verzending 

Het spel wordt geleverd in een canvas zak, waar je het spel goed in kunt opbergen. Hij wordt verzonden in een brievenbus doos. 
Verzendkosten: €4,25 

Beoordelingen 

Meester basisonderwijs

Het leesspel maakt lezen leuk! Het bevordert het lezen van kinderen op een gezellige en interactieve manier. De kinderen zijn geïnteresseerd en gemotiveerd om te spelen en daarmee verbetert hun taalvaardigheid. Ik beveel dit product aan, aan elke ouder of leerkracht die op zoek is naar een effectieve manier om het lezen te bevorderen!

Gastouder Jet 

Ik mocht dit fantastische spel testen. Na een hele dag school, willen de kinderen graag een spel spelen. Hoe leuk is het dan dat je dit kunt combineren met het lezen van een boek. Door allerlei leuke en grappige opdrachten te combineren met het lezen, werd lezen ineens heel leuk! Zó leuk, dat ze het spel wel drie keer achter elkaar wilden spelen. Ik zag al snel dat het leesniveau verbeterde. Kortom: WAUW wat een geweldig spel. Dit spel zal op de markt moeten komen, omdat het lezen dan niet meer saai, een straf of moeizaam is. Maar leuk en erg leerzaam! 

Moeder leerling groep 5 

Leuk om dit nieuwe spel te spelen! Wij hebben een dochter dat veel leuk vindt. Buiten spelen, voetballen. Kortom lekker actief bezig zijn! Uit zichzelf lezen is het laatste waar ze mee bezig is. Maar door dit spel kan het fijne , met het in haar ogen onaangename, gecombineerd worden. Ze vond het leuk om dit spel te spelen. Kikkersprongen maken en 3 zinnen lezen. De perfecte combi! Ze vroeg telkens of we nog een potje wilden spelen. 

Leerling groep 8 

Sinds afgelopen week zijn wij mentor van twee leerlingen uit groep 3. Wij mogen dan met deze leerlingen gaan lezen. Ik mocht het spel van Juf Laura meenemen om te kijken of het paste bij ons. Nou de kinderen wilden niet meer stoppen. Ze vonden het zo leuk. Voortaan wil ik graag elke keer dit spel gebruiken, zodat de kinderen het lezen ook leuk blijven vinden. Ik denk dat de kinderen zo ook beter gaan lezen. Ik zal dit spel heel graag op school willen hebben. 

Wilt u meer weten?

Blijf dan de social media van Juf Laura volgen! 
Facebook en Instagram : Juflaura.nl